Experience Giveaway By Miya & Syara

KLIK BANNER UTK JOIN


Didedikasi buat sahabatku yg sejati...the only one..... Gegirl Sunrise a.k.a Us

Special quote..juz for u my best friend..Us:
Friend will offer a helping hand whenever you are down
 and guide you through the darkness
till the light your heart has found.


Terima kasih sebab pernah menjadi sahabatku..sahabat sejati...
You’re amazing people!
Terima kasih berjuta lemon..kerana..

1. Sentiasa memberi kata semangat utk ku di kala aku berputus asa..memberi kata2 motivasi di kala aku hilang keyakinan diri...menggembirakan aku di kala aku sedih..menenangkan diriku di kala aku susah hati..

2. Menemani ku ke mana sahaja aku pergi..menemani diriku ketika aku window shopping. Even berulang kali ku katakan, “Tak payah lah us ko temani aku..aku ok. Nanti menyusahkan ko. Ye la ganggu plan ko nk buat bende lain”. “Takpe...aku risaukan keselamatan ko klo ko jalan sensorang..sekarang banyak kes ragut”. Baiknye hati ko Us...thanks..amat ku hargai...sukar menemui sahabat sebaik ko.

3. Sering bertanya khabar. Even dah 5 tahun kita tak berjumpe. Ko sentiasa concern mengenaiku. Bertanyakan khabar berita dan perkembangan.

4. Pernah menjadi roommate ku. Ku rasakan moment yg cukup indah tika kita menjadi rakan sebilik selama 2 tahun. Bergelak tawa..bergosip itu ini..menonton drama korea bersama2...ko seorang yg menyenangkan juga seorang yg mencuit hati.

5. Ko tak pernah berkira. Seringkali ko sponser aku makan ini makan itu. Sudah aku katakan, “ Tak payah us...nanti aku beli sendiri..dpt la ko jimat duit”. Tapi ko tak kisah..sebab ko baik hati n pemurah.

6. Kata2 ko sentiasa manis. Mengungkapkan kata2 yg menyenangkan. Seringkali ku meminta pandanganmu utk matchingkan pakaianku..seringkali itu juga ko katakan...”Cantik..ngam sangat tu”. Padahal pakaian ku seperti kek lapis..hehehe. Mulutmu sentiasa manis la us...

7. Ko jujur...amanah...tidak pernah mengambil hakku tanpa kebenaranku. Sikap yg amat aku sanjungi pada ko. Ko menghormati diriku...aku jua respect padamu.. We’re best friend!!!!!! Forever and ever!!!!


Ye..aku sayangkan ko us..tapi ko tak tahu..kengkadang ko jugak buat aku geram...grrrr...
Maybe ko tak tahu..or maybe ko buat2 tak tahu...

1. Ko suka pasang alarm..konon2 nak soh kejutkan ko. Tapi...tapi..aku yg tension. Telinga ko memang tak sensitive ngan bunyik. Aku pulak yg kene angkat n off alarm ko. Terganggu mimpi indah ku.

2. Ko terlupa masak nasi. Padahal aku dah pesan awal pagi. Balik kuliah ku lihat periuk kosong..sedih aku..dah la aku rushing nak ke kelas. Last2..aku makan lauk jer tanpa nasik..dah macam orang kaya jer aku ni. Lain kali ko kene alarmkan jugak tugas memasak nasi. Huhuhu..

3. Ko selalu balik kampung. Tinggallah aku kesunyian seorang di dalam bilik. Dgn muka sedih n berat hati aku melihat ko balik. Tak suka! Sunyi tau tak!

Wokeh..tu je bebelan aku utk ko us.
Aku doakan moga ko sentiasa sihat di samping yg tersayang...dimurahkan rezeki..dipanjangkan umur..dilimpahkan kebahagiaan..sukses dlm kerjaya..juga sukses dlm bisnes kecantikkan..moga ko sentiasa dirahmati olehNya. Aamiin.

Jap...jap! Aku nak share pic kita berdua ngan readers.
Taraaaaaaaaaaaaaaaaa!

[atas dasar privacy..aku blur kan sikit..takpe kannn..pleaseee katakan takpe]
Ni ialah pic aku & us...semasa berbuka puasa tahun 2008.
Lokasi di Steamboat, Subang Jaya.
Sponsor by us...yeah...takmo rugi..aku makan banyak2!
TQ us....ni la antara moment yg paling sweet dlm hidup aku.
Miss u so much us! Take care...
  
Hahaha....mangsa TAG:

8 comments

gud luck!!!thanx tag sy...

thanks join :) harap kawan selamanya :)

tq sbb join dan follow sye..done follow akk ..:D

Salam..dari segmen yang sama..done follow.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/experience-giveaway-by-miya-syara.html

From the same giveaway :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/experience-giveaway-by-miya-syara.html

dri GA yg sma :)

http://pinkitusweet.blogspot.com/2013/03/experience-giveaway-by-miya-syara.html


EmoticonEmoticon