Hati-Hati Ade Bom Kat Depan!


Seketika...
Aku menoleh sekilas
Selepas amaran dilaungkan

Dia tersenyum nakal
Sambil memerhati gerak geriku
Senyuman itu...aaaargh!!!
Sukar utk ku tafsirkan

Aku mengorak langkah maju ke depan
Lima..enam..tujuh langkah..
Aku terhenti.

Hatiku berdebar-debar
Melihat apa yg di depan mata

Oh tidak...
Euwwwwww!
Aku menoleh ke belakang
Kelihatan dia ketawa mengekek-ngekek
Lantas berkata, “Kan i dah cakap..ade bom kat depan”


27 comments

ehehehe...meme bom ada depan 2

bahaya betul 'BOM' tu
haha

Muahahaha... Ini dipanggil bom periuk api..

salam..
euhhh..
sangat baik hati bagitahu..
^^
adeh..

lari....kuceng dye kuarkan bom plak!!!!hehehehe...nakal btol kucing tuh....nak manje-manje ngan tuan dye tuh...huhuhhh!!

memang bahaya bom tu kalau terpijak. kekeke..

hye sis...ni cubaan ketiga nk komen td internet buat hal sengal tul huhu...

ofcemate lelaki angin satu badan sbb ada kucing tiba2 buat port tiap kali nk buang air bsr.bgn je pg hidung dh kembang kempis thn busuk.

yg best tu satu hari tu...kucing tu cirit-birit kt kasut yg parking dpn pintu rmh,apalagi diorang semua pakat nk tgkp tp kucing tu mcm chipsmore ^^

jgn sampai terpijak...baunya saja boleh bikinsesak nafas..

heheh bom berbau tu... heheh

bahaya bom ni, jangan terpijak masa nak interview or nak dating ok la hahaha

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

hihihii.. ingatkan bomm apalah tadi...

arghh tak sanggup pijak bom ni..hihi

Adoi... kalau terpijak ni....
Euwwwwwwwww......... Ngeri...
Hehhehehe..

ahahahk..menakutkan bom ni..

hahaha.. memg bom beracun tu.. adoaiii ai..

sape ounya kerja ni yumida...hihih

hahabaa
mau pengsan ni kalo terpijak.haha

kohkohkoh.... x sanggup i kalo terpijak taik kucing...


EmoticonEmoticon