Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

13 comments

datang dari segmen yang sama...heeee.... ^_^

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

salam...dari segmen yang sama,,:)'follow u

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

deno tak sempat join segmen ni tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Hai..hani disini...Jempot ke blog hani yer...Kalau tak follow lg..Jmpot follow ye...nice blog...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

Datang menerjah
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Blog Lawa :) .. Singah-2 lah ke blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html


Jom Join GA Alja . Alja sedang mencari 90 Pemenang . Mana tahu Rezeki awak :) http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html


EmoticonEmoticon