Biodata Tunku Intan Clever Girl Malaysia 2016

Biodata Profil Tunku Intan Clever Girl Malaysia 2016
Nama penuh Intan: Tunku Intan Mahiya Binti T. Mahamad
Umur: 29 tahun
Asal: Kedah
Pekerjaan: Peguam

Ikuti perkembangan Tunku Intan di laman sosial:
Instagram Tunku Intan Clever Girl Malaysia: @kuin_clevergirlmy
Facebook Tunku Intan Clever Girl Malaysia: Intan Clever Girl MY

Biodata Tunku Intan Clever Girl Malaysia 2016, profile Tunku Intan Mahiya, biografi, profil dan latar belakang Tunku Intan Clever Girl Malaysia TV3, foto, gambar Tunku Intan Clever Girl Malaysia, facebook, instagram Tunku Intan Clever Girl Malaysia
Gambar Tunku Intan Clever Girl Malaysia 2016 wakil negeri Kedah

Tahniah buat Tunku Intan kerana terpilih untuk program realiti TV3 dalam mencari siapakah gadis terpintar Malaysia. Penuh debaran! Tunku Intan bersama 14 peserta Clever Girl Malaysia yang lain bersaing dalam merebut gelaran pemenang: juara Clever Girl Pertama Malaysia. Ini paling best: Pemenang Clever Girl Malaysia dapat hadiah wang tunai RM100,000!!! Nganga tengok. Lumayan!!

Clever Girl Malaysia merupakan program tv berilmiah. Sangat bagus ditonton untuk remaja, muda mudi masa kini. Dengan adanya program Clever Girl Malaysia, ianya pasti menjadi sumber inspirasi untuk golongan gadis mengecapi kejayaan.

Clever Girl membuktikan mereka yang cantik menawan, mempunyai tahap intelek yang setaraf dengan kecantikan wajah mereka. Clever Girl Malaysia sebuah game show yang tidak menggunakan sistem undian.

Peserta Clever Girl Malaysia akan dinilai berdasarkan prestasi dan kebolehan mereka untuk menjawab soalan kuiz pada hari pertandingan Clever Girl diadakan. Siapa cepat dia dapat. Soalan dalam program ini begitu mencabar, menguji ketangkasan berfikir dan menjawab soalan dengan tepat dan cepat! Moga sukses semuanya buat peserta Clever Girl Malaysia.


Ingin tahu biodata peserta Clever Girl Malaysia 2016 yang lain? Seperti: Adilah, Sarah Adiba, Mary, Tunku Intan, Fatin, Aqeelah, Sarah, An Nuur, Jane, Arina, Ethel, Aainaa, Aliana, Sofia.  Lihat kesemuanya di sini: Biodata Peserta Clever Girl Malaysia 2016


EmoticonEmoticon