Biodata Aliana Clever Girl Malaysia 2016

Biodata Profil Aliana Clever Girl Malaysia 2016
Nama penuh Aliana: Nur Aliana Binti Ahmad Rozaino
Umur: 25 tahun
Wakil: Melaka
Pekerjaan: Penasihat Kewangan

Ikuti perkembangan Aliana di laman sosial:
Instagram Aliana Clever Girl Malaysia: @aliana_clevergirlmy
Facebook Aliana Clever Girl Malaysia: Aliana Clever Girl MY
  
Biodata Aliana Clever Girl Malaysia 2016, profile Nur Aliana Ahmad Rozaino, biografi, profil dan latar belakang Aliana Clever Girl Malaysia TV3, foto, gambar Aliana Clever Girl Malaysia, facebook, instagram Aliana Clever Girl Malaysia
Gambar Aliana Clever Girl Malaysia 2016 wakil negeri Melaka

Tahniah buat Aliana kerana terpilih untuk program realiti TV3 dalam mencari siapakah gadis terpintar Malaysia. Penuh debaran! Aliana bersama 14 peserta Clever Girl Malaysia yang lain bersaing dalam merebut gelaran pemenang: juara Clever Girl Pertama Malaysia. Ini paling best: Pemenang Clever Girl Malaysia dapat hadiah wang tunai RM100,000!!! Nganga tengok. Lumayan!!

Clever Girl Malaysia merupakan program tv berilmiah. Sangat bagus ditonton untuk remaja, muda mudi masa kini. Dengan adanya program Clever Girl Malaysia, ianya pasti menjadi sumber inspirasi untuk golongan gadis mengecapi kejayaan.

Clever Girl membuktikan mereka yang cantik menawan, mempunyai tahap intelek yang setaraf dengan kecantikan wajah mereka. Clever Girl Malaysia sebuah game show yang tidak menggunakan sistem undian.

Peserta Clever Girl Malaysia akan dinilai berdasarkan prestasi dan kebolehan mereka untuk menjawab soalan kuiz pada hari pertandingan Clever Girl diadakan. Siapa cepat dia dapat. Soalan dalam program ini begitu mencabar, menguji ketangkasan berfikir dan menjawab soalan dengan tepat dan cepat! Moga sukses semuanya buat peserta Clever Girl Malaysia.


Ingin tahu biodata peserta Clever Girl Malaysia 2016 yang lain? Seperti: Adilah, Sarah Adiba, Mary, Tunku Intan, Fatin, Aqeelah, Sarah, An Nuur, Jane, Arina, Ethel, Aainaa, Aliana, Sofia.  Lihat kesemuanya di sini: Biodata Peserta Clever Girl Malaysia 2016

1 comments so far

amboi RM100 000 Banyaknyaaa.. O.o

jemput join segmen shawal.. :D

http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/SegmenBlogwalkingBloglist3.html


EmoticonEmoticon