Biodata Fatin Clever Girl Malaysia 2016

Biodata Profil Fatin Clever Girl Malaysia 2016
Nama penuh Fatin: Fatin Nuraisya Binti Mohd Hanipha
Umur: 28 tahun
Asal: Kelantan
Pekerjaan: Peguam

Ikuti perkembangan Fatin di laman sosial:
Instagram Fatin Clever Girl Malaysia: @fatin_clevergirlmy
Facebook Fatin Clever Girl Malaysia: Fatin Clever Girl MY
 
Biodata Fatin Clever Girl Malaysia 2016, profile Fatin Nuraisya Mohd Hanipha, biografi, profil dan latar belakang Fatin Clever Girl Malaysia TV3, foto, gambar Fatin Clever Girl Malaysia, facebook, instagram Fatin Clever Girl Malaysia
Gambar Fatin Clever Girl Malaysia 2016 wakil negeri Kelantan

Tahniah buat Fatin kerana terpilih untuk program realiti TV3 dalam mencari siapakah gadis terpintar Malaysia. Penuh debaran! Fatin bersama 14 peserta Clever Girl Malaysia yang lain bersaing dalam merebut gelaran pemenang: juara Clever Girl Pertama Malaysia. Ini paling best: Pemenang Clever Girl Malaysia dapat hadiah wang tunai RM100,000!!! Nganga tengok. Lumayan!!

Clever Girl Malaysia merupakan program tv berilmiah. Sangat bagus ditonton untuk remaja, muda mudi masa kini. Dengan adanya program Clever Girl Malaysia, ianya pasti menjadi sumber inspirasi untuk golongan gadis mengecapi kejayaan.

Clever Girl membuktikan mereka yang cantik menawan, mempunyai tahap intelek yang setaraf dengan kecantikan wajah mereka. Clever Girl Malaysia sebuah game show yang tidak menggunakan sistem undian.

Peserta Clever Girl Malaysia akan dinilai berdasarkan prestasi dan kebolehan mereka untuk menjawab soalan kuiz pada hari pertandingan Clever Girl diadakan. Siapa cepat dia dapat. Soalan dalam program ini begitu mencabar, menguji ketangkasan berfikir dan menjawab soalan dengan tepat dan cepat! Moga sukses semuanya buat peserta Clever Girl Malaysia.