Sinopsis Aku, Dia dan Tong Gas TV9

Sinopsis Aku, Dia dan Tong Gas
Aku, Dia dan Tong Gas merupakan telemovie bergenrekan komedi romantik. Telemovie Aku, Dia dan Tong Gas ni merupakan sambungan kepada siri yang sebelum ni iaitu Aku, Dia dan Tong Sampah. Ikuti perjalanan kedua-dua sinopsis telemovie ni untuk mendapatkan kisah selanjutnya.

Siri 1: Aku, Dia dan Tong Sampah
Aku, Dia dan Tong Sampah mengisahkan dua insan, Sharnaz dan Amir yang baru sahaja putus cinta. Mereka bertemu ketika hendak membuang surat cinta bekas kekasih mereka di tempat pembuangan sampah. Mereka telah berjanji akan membantu antara satu sama lain untuk menawan semula hati bekas kekasih mereka, hanya untuk menemui cinta yang baru.

Siri 2 (Sequel) : Aku, Dia dan Tong Gas
Aku, Dia dan Tong Gas mengisahkan hubungan Amir and Sharnaz yang ketika itu telahpun berkahwin. Mereka mengambil keputusan untuk berbulan madu di kampung bersama Tok Wan. Semuanya berjalan dengan lancar sehinggalah Sharnaz bertemu Melati, rakan lama Amir. Saksikan kisah cinta yang mencuit hati menerusi TV9: Aku, Dia dan Tong Gas.

Pelakon Aku, Dia dan Tong Gas
Beto Kusyairy, Siti Saleha, Amerul Affendi, Nadiya Nisaa, Zaidi Omar dan Fauziah Nawi

Gambar Aku, Dia dan Tong Gas
Sinopsis Aku, Dia dan Tong Gas TV9, gambar, pelakon Aku, Dia dan Tong Gas, OST, lagu latar, lagu tema Aku, Dia dan Tong Gas, sinopsis Aku, Dia dan Tong Sampah, sambungan telemovie, sequel Aku, Dia dan Tong Sampah

Saksikan Aku, Dia dan Tong Gas
Tarikh Aku, Dia dan Tong Gas mula disiarkan: 6 April 2015
Hari: Isnin
Jam: 8.30 malam
Saluran: TV9

6 comments

pikir-pikir balik macam lawak lak kan tajuk dia.. dulu tengok dan aku dia dan tong sampah, tup tup ada aku dia dan tong gas lak.. sambungan kisah diorang lepas kawin.. so sweet.. hehe. nnti nak tengok jugak laa.. :D

aah janga lupa tengok Aku, Dia dan Tong Gas hari isnin minggu depan

Aku, Dia dan Tong Gas sambungan Aku, Dia dan Tong Sampah. TAJUK PUN DAH TAHU LAWAK. MESTI CERITA NI KELAKAR. TAK SABAR NAK TENGOK!


EmoticonEmoticon