7 Bulan Tak Update Blog. Lama Gilos!!!


Fuh…mencatat sejarah sebab tak berkesempatan nak update blog selama 7 bulan. Banyak komitmen weh. Hadoi. Segala azam-azam baru tahun ni..semua ke laut! Last update blog haritu bulan Disember 2017. So, inilah artikel pertama tahun 2018. Diterbitkan pada Julai.

Banyak faktor menyebabkan aku tak boleh fokus berblog tahun ni. Komitmen kat anak, laptop lama rosak. Sekarang guna laptop tak adalah baru sangat, sebab dah lama beli tapi jarang guna. Dah 2 tahun usia laptop ni. Sebab aku prefer guna laptop lama, mesra pengguna. Bila dah rosak tak boleh on barulah menghadap wajah laptop yang satu ni. Alhamdulillah ada pengganti.

Tengah menyusun strategi aktif berblog. Mudahan dipermudahkan segalanya. Line internet tengah problem nih. Kejap ada kejap hilang. Begitulah cabaran seorang blogger. Adios.

16 comments

Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

pelik juga mana sis menghilang. Laptop rosak rupaya. Selamat kembali & selamat hari raya :D

Hai Yumida, lamaaa menghilang no... welcome back! :D

lama betul tak masuk sini..hehehe..welcome back

Welcome back, sis.. Patutlah lama menghilang, tapi biasalah dengan komitmen kehidupan, kadangkala apa yang kita suka buat mungkin akan terbantut..

harap aktif balik. sama dengan Naim kekadang idea hilang, ngadap fb boleh plak haha

http://pemudattbc.blogspot.com/2018/12/bersatu-umat-islam-musuh-mula-gelabah.html

Nice blog on the web. Today, Emblix solutions as one of the best and top most service-oriented Digital Marketing Agency in Hyderabad and India, Which provides high-quality result-oriented Digital Services ranging from SEO to Web Design, Social Media Marketing and more, to a broad spectrum of clients from diverse industry segments. Through a well-oiled combination of Quality Solutions, Transparent Pricing, helping brands connect with customers, Flexible Delivery & Contract Model with a firm commitment to deliver on time and to budget, Emblix has successfully built a strong relationship with clients based on mutual trust and respect. Further, Emblix’s extensive market experience and expertise in Digital Marketing helps clients in successfully managing data as a strategic asset.


EmoticonEmoticon