Biodata Aqeelah Clever Girl Malaysia 2016

Biodata Profil Aqeelah Clever Girl Malaysia 2016
Nama penuh Aqeelah: Nurul Aqeelah Binti Azman
Umur: 26 tahun
Wakil: Perlis
Pekerjaan: Peguam

Ikuti perkembangan Aqeelah di laman sosial:
Instagram Aqeelah Clever Girl Malaysia: @aqeelah_clevergirlmy
Facebook Aqeelah Clever Girl Malaysia: Aqeelah Clever Girl MY
  
Biodata Aqeelah Clever Girl Malaysia 2016, profile Nurul Aqeelah Azman, biografi, profil dan latar belakang Aqeelah Clever Girl Malaysia TV3, foto, gambar Aqeelah Clever Girl Malaysia, facebook, instagram Aqeelah Clever Girl Malaysia
Gambar Aqeelah Clever Girl Malaysia 2016 wakil negeri Perlis

Tahniah buat Aqeelah kerana terpilih untuk program realiti TV3 dalam mencari siapakah gadis terpintar Malaysia. Penuh debaran! Aqeelah bersama 14 peserta Clever Girl Malaysia yang lain bersaing dalam merebut gelaran pemenang: juara Clever Girl Pertama Malaysia. Ini paling best: Pemenang Clever Girl Malaysia dapat hadiah wang tunai RM100,000!!! Nganga tengok. Lumayan!!

Clever Girl Malaysia merupakan program tv berilmiah. Sangat bagus ditonton untuk remaja, muda mudi masa kini. Dengan adanya program Clever Girl Malaysia, ianya pasti menjadi sumber inspirasi untuk golongan gadis mengecapi kejayaan.

Clever Girl membuktikan mereka yang cantik menawan, mempunyai tahap intelek yang setaraf dengan kecantikan wajah mereka. Clever Girl Malaysia sebuah game show yang tidak menggunakan sistem undian.

Peserta Clever Girl Malaysia akan dinilai berdasarkan prestasi dan kebolehan mereka untuk menjawab soalan kuiz pada hari pertandingan Clever Girl diadakan. Siapa cepat dia dapat. Soalan dalam program ini begitu mencabar, menguji ketangkasan berfikir dan menjawab soalan dengan tepat dan cepat! Moga sukses semuanya buat peserta Clever Girl Malaysia.

Ingin tahu biodata peserta Clever Girl Malaysia 2016 yang lain? Seperti: Adilah, Sarah Adiba, Mary, Tunku Intan, Fatin, Aqeelah, Sarah, An Nuur, Jane, Arina, Ethel, Aainaa, Aliana, Sofia.  Lihat kesemuanya di sini: Biodata Peserta Clever Girl Malaysia 2016

1 comments so far

This comment has been removed by the author.


EmoticonEmoticon