Gambar Pocong Dekat Bilik Mayat Dirakam Kamera Telefon Bimbit

Menyeramkan! Lain yang dirakam, lain yang dapat! Ini terjadi pada kakitangan awam apabila gambar yang diambilnya menerusi kamera telefon bimbitnya merakam objek aneh. Objek aneh tersebut kelihatan berpakaian putih seperti balutan pocong. Errr..sure seram masa orang tu terambil gambar pocong. Tak dapat dibayangkan betapa terkejutnya saat pocong menghiasi dalam galeri gambarnya.

gambar mayat pocong, gambar pocong dekat bilik mayat dirakam kamera telefon bimbit, pocong di bilik mayat hospital, bungkusan mayat pocong, gambar seram bilik mayat hospital, gambar makhluk halus
Inilah gambar pocong yang dirakam menerusi telefon bimbit orang tersebut. Gambar pocong berpakaian putih duduk di kerusi roda, yang mana laluan tersebut menghala ke bilik mayat di hospital tersebut.

Dia yang enggan dikenali berkata, kejadian berlaku ketika dalam perjalanan keluar ke tempat letak kereta dan ingin mengambil gambar kerusi roda bagi tujuan sumbangan. Katanya, setelah sampai ke rumah, dia melihat semula beberapa gambar diambil sebelum terlihat imej asing seperti pocong si laluan bilik mayat berkenaan.

Kewujudan syaitan dan iblis adalah benar dan sentiasa menyesatkan manusia. Kita tidak perlu takut dengan kehadiran gambar pocong sedemikian sebaliknya kita perlu terus beriman kepada ALLAH SWT. 

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

6 comments

tidak mustahil sebab bukan kita sahaja yang menetap di atas muka bumi ni kan yumida?

aduyaiii , macam ni pula dapatnya ya, kenpa org tu ambil gmbar kerusi roda macam tu

penat dah tu..rehat sebentar.

erkkkk....meremang jugak nih :)


EmoticonEmoticon