Komik Doraemon buat anak buah

Semalam kan, masa beli barangan dapur. Sempat singgah kejap kat kedai buku. Then, terpandang komik comel Doraemon. Teringat zaman sekolah rendah, asal rakan bawak komik kat sekolah mula la membodek. Nak tumpang baca! Hihihi…nak beli sendiri..time tu mana la ada duit.

Yumida pun rembat 3 buah komik Doraemon. Jom tengok komik Doraemon yang Yumida pilih:

gambar Doraemon, komik Doraemon
 DORAEMON
NOBITA DAN DINASOUR

gambar Doraemon, komik Doraemon
DORAEMON
KOLEKSI BERWARNA

gambar Doraemon, komik Doraemon
DORAEMON
STRATEGI BELAJAR MATEMATIK
PECAHAN.PERPULUHAN

Masa Yumida sekolah rendah, kartun Doraemon kartun kegemaran Yumida! Suka kat Sizuka, tak suka kat Nobita yang selalu timbulkan masalah, tak suka kat Giant si suara garau. Selain Doraemon, kartun pemes masa tu cerita Power Rangers, Gaban, Satria Baja Hitam, Ultraman. Zaman dulu tak banyak kartun macam sekarang ni. Especially kat Astro tu, berlambak kartun. Setiap masa setiap jam. 

42 comments

Kartun Doraemon tetap popular hingga kehari ini. Dah tua2 ni pun tumpang sekaki juga...hehe

dulu akak minat baca buku nie...page terbalik...heheh...smpi skrg pun minat lagi tengok cerita dia..

Lama Betul Cerita Doraemon Tu..huhu

http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/01/deretan-filem-terbaik-2014.html

haaaa teringat zaman kecik-kecik dulu :)

masa zaman kanak2 memang hobi ayu baca komik ni.

assalam
jom join GA ni
tamat 21 jan
http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-stifazara.html

doraemon..kartun yg tak jemu2 tgk dri kecik smp la skrg..hehe

Hehe....sy dulu juga amat gemar menoton certa Doremon...

Jom sertai Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Syarat amat mudah.

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

mase kecik2 suke bace buku doraemon. hehe

satu2nya komik yg bapa benarkan kmk baca masa kecik dolok. haha

dulu saya suka baca pedang setiawan :)

lamanya tak nengok Doraemon. Kartun feveret ni..

Kecik2 dolok suka tgk doraemon tok ;)

Masa kecil-kecil dulu suka nonton ceta Doraemon ni sampai lagu dia pun leh hafal...hehe...

akak pula suka pinjam komik yang anak saudara akak beli.. hihi.. menabung inti.. :D

Buku doraemon tu klu saya ada terjumpa waktu kelapangan pun akan baca juga hehee.. :D

adehh feveret nie masa zaman2 sklh rendah dulu..suka beli & baca

cer akak search tentang ending kisah Nobita sampai Japanese buat mogok depan company publisher tu.. ending dia rupanya tak seindah disangka.. ):

Rindu indah mok baca komik.. Hihih.

komik kegemaran kecik2 dulu.. tp skrg pun layan jugak.. hehe..

Assalam
Bertambah sayanglah anak buah pada makciknya ni.. :)

Assalamualaikum wbt.. Tasha nak jemput join Giveaway tasha dan cik akie yang pertama dalam tahun 2014... macam2 hadiah menarik...
jom join ramai-ramai...
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/happy-new-year-giveaway-by-tasha-cik.html

ika dulu2 ada laa komik ni masa zaman kanak2 hewhew

skang ni akk suka pororo n pocoyo...hhee... baik mak sedara ni...

cahayacinta nak pinjam satu boleh tak? heee..

ingat lagi.. dulu doraemon siarannya time2 maghrib. Adoi. Kena beperang ngan mak ayah.

ang ang ang...haha, lama tak tengok kartun ni..

*klik tabung nuff, churpchurp..

sama la dengan kak fiza... komik nobita dulu pun ada jugak akak beli.. tp tak th sekarang kat mn...

ingat zaman sek ren dulu..sanggup call akak suruh amik kat sekolah sebab sakit perut sangat..tapi sebenarnya nak balik umah utk tgk episod last gaban...hahaha

Regards,
-Strider-

suka jugak dengan cerita doraemon ni. hihi.
pernah jgk beli CD cerita dia..

sampai skarang suka doraermon lagi.. kikiki

deqla pun suka katun doraemon ni.. ada bukunya dulu..x miss tgk main kat ntv7 dedulu.. heee

lama sungguh x pgang komik nie..
mmg ada value nie.


EmoticonEmoticon