Juri Professional Maharaja Lawak Mega 2013

Psssst! Juri professional kali ni, dalam Maharaja Lawak Mega 2013 terdiri daripada penerbit dan pengarah filem tersohor negara, Datuk Yusof Haslam, artis dari Singapura iaitu Sheikh Haikel, bintang dari Indonesia, Luna Maya dan aktres jelita tempatan, Nora Danish.

Juri Professional Maharaja Lawak Mega 2013:
Dato’ Yusof Haslam
Luna Maya
Nora Danish
Sheikh Haikel

Juri Professional Maharaja Lawak Mega 2013, Juri tetap Maharaja Lawak Mega 2013, pengkritik Maharaja Lawak Mega 2013

Sangat tak terduga! Selalu tengok Dato’ Yusof Haslam jadi pengarah je. Now, jadi juri di Maharaja Lawak Mega 2013. Haaaa…buat peserta MLM 2013 yang tak kelakar nanti. Siap laaaa! Gerun tak? Hihihi..acah je!

Welcome buat artis dari Singapura iaitu Sheikh Haikel. Selamat menjadi juri tetap Maharaja Lawak Mega 2013. Tengok wajah dan dengar suara Sheikh Haikel ni kan, teringat ngan arwah Bob Kuman. Al fatihah buat arwah..

Buat jelitawan yang gojes menawan, Nora Danish tuuuuuu…. Ingat tak skrip kumpulan Jambu. Hikhik. Skrip melekat sampai ke arini. Yang penting kita enjoy! Selamat mengenjoykan diri menjadi juri di Maharaja Lawak Mega 2013.

Haaaa…last but not least artis dari Indonesia. Siapa lagi kalau bukan Luna Maya. Perghhhh! Tetap kekal cantik! Suka sangat tengok wajah dia. Ayu! Even sebelum ni dilanda kontroversi, lupakan yang telah berlalu. Yang penting sekarang ni, selamat menjadi juri Maharaja Lawak Mega 2013.

Saksikan Maharaja Lawak Mega 2013 setiap minggu
Hari: Jumaat
Jam: 10 malam
Saluran: Astro Warna (132) & Astro Mustika HD (135)

3 comments

wah.. juri profesionalnya pun mantap2 ni..

Harap juri2 boleh bagi kritikan yg bagus2kan..

errr.. nora danish pun jadi juri..? huhu.. yg paling x sgka tu, luna maya? hoho.. rezeki dia kan dipanggil jadi juri..


EmoticonEmoticon