Dapat Hadiah Sling Bag


Alhamdulillah..rezeki lagi
Kali ni dapat hadiah sling bag dari sis Sheila Salim
Makasih ye sis Sheila
Cantik sling bag tu
Memang sesuai utk dipakai bila pg jenjalan
Nak masukkan purse pun senang
Juz selit kat dalam

Haaa..korang nak tengok tak?


Santek kan..
Kaler itam...kualiti kulit bag pun tebal
Memang sesuai dgn Yumida yg tahan lasak nih..hehe

Terima kasih daun keladi,
Yumida doakan moga sis Sheila sentiasa dimurahkan rezeki.

Pada korang semua, meh bertandang ke blog sis Sheila ni
Sambil menambah rakan kenalan
Orangnya pun peramah & aktif berblogging
Jom!!!


.
↓↓↓Carian Pembaca Paling Panasss↓↓↓

11 comments

tahniah lagi..hehe..sling bag awesome..nanti nak singgah sana..hehe ^^

tahniah,cantik beg tu,moga murah rezeki selalu ^_^

huhuhu...untung ktk...sllu dpt hadiah..:)

Alolo...hebat dapat hadiah ya eh..comel kali jak beg ya..rasanya nak juga :)

Tahniah, lepas nie boleh la bergaya ngn beg baru..

memang santekkk.. tahniah yumida. ;)

wah!!!!!tahniah lagik dapat adiah bag lagik tuh!!!!

cantik nya bag =)tahniah~

Lai lai lai~
jom join segmen #1 oleh SyanPunyaBelog dan berpeluang untuk menang 2 keping baucer membeli-belah BERNILAI RM50 seorang!

Hadiah akan di tambah sekiranya segmen ini mendapat sambutan ^_^

tarikh tutup : 30 Jun 2013

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

Assalamualaikum yumida. maaf sangat sebab terlalu lambat hantar. alhamdullilah. awak suka. gembira! thanks untuk doa yang baik2 untuk saya :)