Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Line Internet Slow, Laptop Takdo Bluetooth, Whatsapp Lambat Masuk. Ngek Betul!

-Entry takdo gambar, tengah kuciwa- Wah..berhabuk blog ni, tak update lebih 2 minggu, nak masuk 3 minggu. Mood malas salah satu puncanya. Line internet yang lembab juga penyumbang jarang up entry. Iye, slow betul line internet kan. Nak buka new post, nak loading gambar, hadoi..berat sungguh.

Internet kat tempat korang super laju tak? ker sama jugak macam kes aku ni. Lambat macam siput _ _ _ _. Lagi satu, kesukaran nak transfer gambar dari handphone ke laptop buat aku malas betul. Laptop aku ni tak ada Bluetooth, jadi nak transfer gambar guna wayar cable usb tu. Langgar sikit, akses dia hilang. Kena cucuk semula.

Bulan lepas, ok je line internet. Berkadar laju. Bulan September ni, slow la internet ni. Kan kan..perasan tak? Lepas tu whatsapp aku pulak meragam, lepas update version terbaru, lambat betul mesej masuk. Menci pulak aku nak update-update. Ingatkan service makin laju, terbaik. Hampeh je meng-update whatsapp.

Mak kalau bebel memang suka masuk semua point yang buat mak kecewa. Line internet, transfer gambar, whatsapp lambat. Kuciwa betul..betul-betul kuciwa. 
Terima kasih membaca Line Internet Slow, Laptop Takdo Bluetooth, Whatsapp Lambat Masuk. Ngek Betul!

5 comments:

  1. Mmg sekarang line slow. Tulis je 3G+ tp slow... geram gak kadang2.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  2. sama je Yumi..akak sekarang update blog tengah malam..buat auto publigsh..time tu je tenet laju..kadang kalau siang akak perasan tenat laju je terus draft 2,3 entry..kalau tidak memang tak de entry kot..waktu sesak jam 10 pagi sampai petang tu memang jalan2 kat fb je la..ni pun untung la dapat blogwalking..

    ReplyDelete
  3. adui mak. sabar mak sabar ;)
    harap2 tak lama mana kejadian tu mak.
    tak terupdate blog nanti :D

    ReplyDelete
  4. Line internet ni memang la kekadang boleh bikin hati kita 'panasss' je kan.. sabo jela :)

    ReplyDelete