Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Beli Mainan Anak: Dresser Playset Harga RM140

Memandangkan anak mak gegirl, so mak dah ready awal meja solek dia. Beli dresser playset, meja kaler pink wooo. Ala-ala princess pinky gitu. Dresser Playset ni aku beli secara online, beli kat instagram. Menggoda habis tengok mainan budak-budak. Rasa nak beli je semua, kalau kayaaaa… Tak kayo, beli satu je la. Hikhik..

Lama dah aku survey make up playset untuk anak, malangnya banyak stok dah habis. Ada yang murah RM80, tapi takde rezeki, so jumpa Dresser Playset baru, excited! Yang baru ni agak mahal sedikit, RM120, tapi design memang cantik ar. Tengok dalam gambar je, teruja nak tunggu dresser tu sampai.

make up playset, mainan kanak-kanak, mainan anak, fashion playset
Dresser Playset semestinya kaler kesukaan..pink!
Bayar postage ke Sarawak RM20. So total semua RM140. Demi anak, beli je la. Masa kecik-kecik dulu tak berkemampuan nak merasai barang macam ni. Bila dah ada anak, ada duit lebih sikit, bagi anak merasai keseronokan jadi gegirl.

Seronoknya awak..si budak kecik..Amirah Alya. Kena tunggu awak besar sikit baru dapat main benda ni, nanti tak pasal-pasal semua barang masuk dalam mulut. 
Terima kasih membaca Beli Mainan Anak: Dresser Playset Harga RM140

3 comments: