Beg Travel Beroda Beli Di Lazada

Masa mula-mula aku order beg travel di website Lazada, terfikir-fikir gak..agak-agak macam mana diorang nak hantar nanti. Dah la beg tu besar gedabak. Paling aku risau, kang pecah pulak casing beg travel tu, al maklum la, ianya bersifat keras. Mana tahu diorang main humban ala-ala beg kat airport tu. Huhu.. Alhamdulillah, bila sampai ia memang dalam kondisi sempurna. Terbaik la shipping yang diorang guna: Gdex.

Beg travel, travel box luggage Lazada, gambar beg travel, harga beg travel, diskaun Lazada, shopping online di Lazada, mega sale Lazada, beli barang murah di Lazada, beg beroda, luggage bag, beg airport, beg tarik, beg travel murah dan tahan
Travel Box TX-8146 ABS Hard Spinner Case Luggage Apple Green
Harga asal: RM330.00
Harga Promosi: RM99.00
Memang berbaloi-baloi la! Diskaun ditawarkan sebanyak 70%. Banyak tu! Rasa bertuah sangat bila dapat memiliki beg travel ni.

Beg travel, travel box luggage Lazada, gambar beg travel, harga beg travel, diskaun Lazada, shopping online di Lazada, mega sale Lazada, beli barang murah di Lazada, beg beroda, luggage bag, beg airport, beg tarik, beg travel murah dan tahan
Buat anda semua yang masih tercari-cari lagi beg travel yang memenuhi citarasa anda. Nah! Pilih je kat Lazada. Ada banyak beg ditawarkan! Especially musim cuti macam sekarang ni, beg travel memang sangat diperlukan!

Jom beli beg travel dan lihat design beg yang menarik:

Awal bulan Januari 2015 ni, kami sefamily pergi kenduri belah pihak pengantin lelaki kat Perak. So, memang sangat-sangat berguna beg travel ni. Main usung je lepas keluar dari pesawat. Mudah dan senang! Tq Lazada! Pembelian yang berbaloi-baloi!!

19 comments

wah... murahnya.. jauh dari hrga sebenar ni

sally macam nak beli kat groupon...yg ada set 3 sekali tu..hahahaha

Murahhh..suka beli kat lazada...

jarang jarang shopping dekat lazada :D

murah betul harga selepas diskaun.. memang berbaloi2 laa pembelian Yumida..

wah untung yumida beli kat lazada..saya pun minat dngn camera dari lazada ni..huu rambang mata!

Jemput singgah http://firzanahazhar1.blogspot.com/

nanti nak cuci mata kat lazada

wahh..ini macam boleh dah holiday oversea ni...

This comment has been removed by the author.

ak xpernah beli brgn melalui lazada, haritu teringin jugak nk beli jam, tpi sbb cash on delivery, ak jadi seba salh..tkutnyer time dorg datang nk hntr brg aku xde kt umah..naye..


Anda Nakbuat website?xkira la website jualn/ personal blog,sudah tentu perlukan domain dan hosting! Jangn bimbg, kt sini ad panduan nak dapatkan DOMAIN dgn MURAH dan HOSTING PERCUMA! baca sini------------->http://goo.gl/lccMDl

Lazada mmg bagus.. produk berkualiti, jenama terbaik & berbaloi.. :)

Akak pun nak beli satu la..yang lama tu dah rosak tempat tutup buka tu..dah tak pakai pun..

Dah lama aim, tapi masih tak beli lagi.soon.

Dear..klau beli dapat berapa lama ye...i nk beli bag tuk my mom

dlm kes sy ambik ms 2 minggu psl kwsn pedalaman. rasanya kalau kwsn area bandar sekitar 3-5 hari sampai kot.

Mcm mna yer cara nak tahu BRG tu dr 3rd party ke tak?sbb sy ada baca dkt blog lain dy ckp kalau bli dr 3rd party lbh risiko BRG xkn smpai..mksdnye mcm mana tu?sbb sy baru nk berjinak2 beli dgn lazada..hee


EmoticonEmoticon