SegMen SaLam PerKenaLan by Miss BaNu



CARA-CARA NAK JOIN SEGMEN ni:-
1~Follow Blog Ini dan klik Like pada FanPage Facebook kat Sidebar Blog ini..(dengan ikhlas yer,tiada paksaan)
2~buat 1 entry yg bertajuk SegMen SaLam PerKenaLan by Miss BaNu
3~letakkan Banner kat atas tuh dlm entry anda dan linkkan ke blog ini (maaf la Banner x brp nk lawa buat sendiri la katakan)
4~dalam entry anda tuh tulisla kata2 aluan untuk para pengunjung yg bakal terjah kat blog anda tuh nanti
5~dh siap buat entry letakkan url entry anda kat ruangan komen blog ini..
6~tarikh tutup pada 10 Februari 2012

Salam Berblogging Semuanya Yaaaaa

8 comments

Salam perkenalan juak arh dari kmk...hikhik

Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
http://penaciknasiha.blogspot.com/

dari segmen yang sama :D
salam perkenalan :)
jom singgah .

http://moonibubblez.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

singgah dr segmen yg sama:)

jemput singgah ke blog nana ye...hehe

salam perkenalan...

saya tak sempat join segmen ni, tapi, saya nak gak join salam perkenalan untuk yang join, n follow gak...

http://tintaanim.blogspot.com/

salam perkenalan. terasa nak makan coklat ? atau peminat home made coklat ?check this for best offer! http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

jgn lupa singgah blog saya pulak =)

hanan sukee blog cun nii ;) follow lah balek kalo sudi :D


EmoticonEmoticon