Segmen Tambah Follower Sampai Pengsan


Syarat2 (kita guna yang basic je)
Follow blog Lezza ni **klik je kat belah kanan tu
Letak banner segmen kt post korang..linkkan ke blog Lezza
Buat lah satu entry khas untuk segmen ni dengan title Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan" (simple2 pun x pa). Bagitau nama ke...sebab jadi blogger ke..apa2 je
Jangan lupa komen kat ruangan komen and bagi link entry korang sekali

Tarikh tutup: 3/3/2012



24 comments

Hai..lezza singgah sini and follow skali. thanks sebab sudi join and have a nice day =)

datang follow sini....
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

dtg dr segmen sama..jom follow2..done follow u;)

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

salam.. done follow.. dtg dari segmen yang sama.. follow me back yer :)

entri terkini:
http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/kenangan-saviour.html

Asalamualaikum tuan blog :D

Sy dsini hndk meng-follow + Bknlan dgn anda . Singgah sni yee ^^v

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

singgah snie

http://bakul2011.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

singgah dari segmen yang same...heheh

Hai singgah dari segmen yg sama :)
Follow awak :)
Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

jgn lupa g blog saya pulak =)

saya datang singgah dari segmen yg sama..
jemput datang ke blog saya ea..

http://www.pakpis.com

salam syg dr cik buaya :)

singgah n follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Wanieys dtg dr segmen sama
follow awk
salam perkenalan
jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

sampai jugak ke sini walau sikit lagi asa nak pengsan , masih sempat juga folo kamu dari segmen yang sama
....................................
salam ukhwah
....................................

dari segmen yg sama:

http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

salam perkenalan.


haha lawak la tgk gambar doraemon tu >_<

sudi2 follow sy juga yeaa.. thanks :)
http://zyraroxx.blogspot.com

salam & hye dear :)..sye dari segmen yg sama (List 20) num 1..done follow ur blogger + click ur nuff also..hit me back dear :)



http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

salam..jemput singgah blog saya..
http://arielzafwan.blogspot.in/

from the same segmen
blogwalking n follow here.. :D

hye! done follow u, hope u'll follew me back,, thanks!

http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

hai.. singgh sini dri segmen y sama..follow sini juga.. sudilah ke blog saya ye.. :D

follow sni dr segmen yg sama ;)

jemput dtg :D

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html


EmoticonEmoticon