Ben Ashaari Ajak Baca Blog Aku


SYARAT:
Letak header BENASHAARI.COM
Tajuk .. BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU dan linkkan ke entri ini .
Berikan satu sebab ringkas kenapa mereka patut baca blog anda.
Berikan satu entri menarik anda sebagai bukti blog anda itu menarik !
Siap ? Tinggalkan link lengkap di ruangan komen entri ini .
Tutup segmen ini , malam ini , jam 10 malam .. ( 13/2/2012)


22 comments

tahniah sis.....hahaha otai blogger tu

follow segment BA . .
salam singgah ^^
singgah blog kite if rajin . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

assalamualaikum yumida...mama pun dtg dr segmen ini...:)

singgh cni tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

pusing2 stop sini,ucap salam kat tuan punya belog ;)

amboihh ! sempat buat banner ea ? bagos betol :)

Salam perkenalan...
Dari segmen yang sama//

jejak dari segmen yg sama..hai kak umi ^^

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

#Happy berblogging :)

dari segmen yg sma..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

jemput lah singgah di blog dya..:D

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 523. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)


EmoticonEmoticon