BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


SYARAT2:
Letakkan header BENASHAARI.COM
Tajuk .. BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? dan linkkan ke entri ini .
Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?
Siap ? Tinggalkan url entri lengkap di ruangan komen ini.

Due Date: kul 10 malam ni ( 16/2/2012 )

Bila di kritik baru ade peningkatan dan kesegaran kan.
Meh kengkwn sila kritik. 
Jemput2 explore di sini.

Berani ker nak kritik blog aku???
Kritik jer....no hal lah..

13 comments

rajinnye yumida join segmen..

blog ni cantik^ suka^^

meh singgah
http://bbyuya.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

hihi hai :D

blog dah cantik lahh! tktahu nak cmnt ape..hm myb blogger sporting tu kena pendek kan sikit list dia..buat dlm scrollblog ke? and, mana shoutbox ? rasanya kurang disitu..

sorry tau kalau tak mnyenangkan apa kyra cmnt ni..slmt brblogging :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

saya singgah nak kritik nehh..hehehe


ok ja..kemaskan skit lagi..

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

awww2..pink2 blog nie..like it ^^

seperti kata di atas..perkemaskan bloglist.
keep it up yumida :)

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Overall design, ok. Cuma kalau boleh, letak shoutbox. Menyenangkan visitor meninggalkan jejak. ;)

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html


EmoticonEmoticon