Segmen:Misi Mencari Bloglist Jun

KLIK BANNER UTK JOIN

SYARAT:

1)Buat satu entry yang bertajuk "Segmen:Misi Mencari Bloglist Jun"

2)Mestilah follower blog ini.Bukan ape senang nak update nanti kan.
3)Copy dan paste header ini dan Letak kan di dalam entry segmen ini..
4)Korang wajib jawab soalan ni:
  • Blogger yang memberi korang inspirasi untuk berblog?sertakan link blog diorang okey..

5)Dah siap ikut step 1 2 3 4 boleh lah publish dan hantarkan link entry anda di entry ini .

6)Semua yang join  bakal di masukkan ke bloglist Jun dan bloglist ini hanya kekal untuk bulan Jun sahaja.Nanti bila dah update senarai peserta korang boleh lah blogwalking okey(^_^)

Tarikh tutup:31 Mei iaitu pada jam 11 pm

Blogger Inspirasi Ku: Mama Maszull


Mama Maszull seorang blogger yg aktif yg sentiasa meng-update entry. Setiap entrinya diselitkan dgn tips, pesanan, nasihat, peringatan, juga berita terkini. Menyampaikan mesej2 bermakna kpd pembaca. Mmg mengagumkan! So...dialah inspirasiku dlm berblogging.



.
↓↓↓Carian Pembaca Paling Panasss↓↓↓

5 comments

Assalamualaikum..

miss z datang sini.. jangan malu2 datang blog miss z