Segmen Saya Suka Blogwalking + Skodeng Blog

KLIK BANNER UTK JOIN

SYARAT:

 Follow blog Mia & like fanpage Mia yang ada di sidebar tu.

 Buat satu entry khas tajuk 'Segmen Saya Suka Blogwalking + Skodeng Blog'
 Gam banner di atas dalam entry yang korang buat tu .
 Tag lah sape-sape pun , tak tag pun tak pe.
 Siap . Linkkan entry korang tu dalam komen entry ni



Syarat Tambahan (WAJIB)
 Tinggalkan komen semasa Blogwalking dengan menaip 'Saya datang skodeng' .Blogger tersebut wajib SKODENG balik . Faham ?


  10 yang pertama join segmen ni akan dapat hadiah . Mia akan kasi FREE je . Korang KLIK SINI . Scroll kat bawah lagi . Ada nampak tempahan tak ? Korang pilih je yang mana korang nak tempah , tak payah bayar pun , FREE hanya untuk 10 yang pertama . Satu pilihan sahaja ye . Kalau ada antara 10 yang pertama ni tak nak hadiah yang Mia nak bagi ni, Mia akan bagi dekat orang lain .


Tutup : 21 Mei 2012


8 comments

tag awk di sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html

as-salam...
saya datang skodeng -.-

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blogwalking-skodeng.html

assalamualaikum

saya datang skodeng!

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blogwalking-skodeng.html

saya datang skodeng sambil wat pis.
hehe...

Tq sudi join segmen Mia..Mia datang skodeng,done follow

Saya Datang Skodeng!!!

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blogwalking-skodeng.html

sya dtg skodeng blog kamu :p
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blogwalking-skodeng.html#comment-form


EmoticonEmoticon