Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Tukar Nama Page Facebook Ke ‘Share’

Nama panggil apa erk, fanpage ke atau page facebook. Actually aku baru tukar nama page facebook baru-baru ni. Pilih nama lebih umum. Bersesuaian dengan aktiviti ping artikel di page tersebut. Jadiiiii…nama yang sesuai selepas kupikirin ialah SHARE. Betul la tuuuuu…share entry terbaru kat page facebook tu. Baru cun!

Tukar Nama Page Facebook Ke ‘Share’
Tukar Nama Page Facebook Ke ‘Share’

Kat laman facebook jarang sangat aku nak komen kat status orang, melainkan kalau best, hati rasa terusik, macam best je, macam nak bagi pendapat je, baru la aku munculkan diri. Selain dari tu, aku busy menyepam kat page facebook aku je. Wakakaka…kalau ada orang baca, yeah… Kalau tak ada yang singgah, nama pun ping artikel. Sekadar share.

Tapi kan…ping artikel kat page facebook antara sumber penyumbang trafik ke blog aku. Makasih korang yang sudi singgah dan baca. Ikut mood jugak kalau nak ping kat page facebook sebab line internet ni kalau datang meragam, hmmm merajuk memanjang. Nak buka facebook pun tak boleh. Wokeh tu je la nak bagitau..sibuk je aku ni kan. Hihi..
Terima kasih membaca Tukar Nama Page Facebook Ke ‘Share’

2 comments:

  1. Bagus nama tu yumi "SHARE"
    Kan berkongsi segala ilmu yang ada di page tu..

    ReplyDelete
  2. bagus juga tu tukar nama ke share

    ReplyDelete