Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

65 comments

selamat bersegmen dear...kakak pun join..

enjoy blogging..
dtg dr segmen yg sama..^_^

Selamat bersegmen too dear.. :D singgah sini balik n follow u too ^_____________^

singgah kembali ^__^

datang dari segmen yg sama..

DARI SEGMEN SAMA :)
already follow here~
http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

salam perkenalan dari ciklaili.com.
singgah dari segmen MiaLiana :)

melawat sini pulak... :)

dari: http://www.nurdzafirah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

salam perkenalan.

Say pun join segmen yang sama.

http://encikridzu13.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Terima kasih :)

As Salam awak
Salam perkenalan

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Saya dah follow awak ye.

:)

Dari segmen yang sama. Jom terjah saya pulak? Selamat bersegmen ya !

http://www.nabeelstories.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Selamat bersegmen ya, Yumida.
Balas kunjungan dari segmen sama dn follow sini... #2317

balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^

Singgah dari segmen yang sama. Selamat bersegmen. ^__^

http://www.ainizakaria.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

weeee, datang dari segmen yg same. selamat bersegmen ^___^

dari segmen yang sama .:)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

selamat bersegmen =)

http://yoya-makan.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html?m=1

singgah dari segmen sama..
done follow sini.. :)
jemput singgah..

http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Selamat bersegmen :D
Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

dari segmen yang sama .jemput singgah blog sy :)
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dari segmen sama :D

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #2362

done here yop/yong
http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

Singgah jalan-jalan sini.
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

terjah dr segmen yang sama ^^

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

haii :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

singgah dari segmen yg sama^_^

http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Salam perkenalan,

Kunjung mengunjung amalan mmulia...
Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

salam. dari segmen sama. selamat berkenalan dan selamat bersegmen.

http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Assalamualaikum :)

Wani jalan-ii ziarah dekat sini , jom jenguk blog wani pulak . Follow sini

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

- balas kunjungan -

SALAM DARI SEGMEN YANG SAMA DATANG BLOGWALKING SINI..

JOM LA JADI RAKAN BLOGGER

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_11.html

follow sini^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html


Mempelam berbuah dalam pengkalan,
Merah rendah berangan lebat;
Salam ukhwah salam perkenalan,
Ziarah menambah bilangan sahabat....jom berpantun di blog Kak Ummi :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html


hi bw sini dr segmen sama
http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

datang singgah sini dan follow google+

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mselim3 datang dari segmen yang sama, dah follow blog nie..member...heheh

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mselim3 datang dari segmen yang sama, dah follow blog nie..member...heheh

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

shad datang sini... already followed here. :)
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

follow sini, follow back yer ;)
http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

hai...saya dah follow awak,jom follow saya..:)

dari segmen sama ^^
http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jom join GA gempak yana

Baru join gak..hi hi...selamat bersegmen

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Salam,

Terjah sini dari segmen yg sama :D
http://ainanabilahmansor.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

HAPPY BLOGGING :)

singgah dari segmen yg sama..
salam perkenalan..:D

tahniah ya....

http://www.mialiana.com/2013/03/pengumuman-pemenang-segmen-follow.html

jangan lupa berikan url entri terbaik dalam entri pengumuman pemenang ini.

salam ziarah syg ;)
PG datang dari segmen yang sama, salan perkenalan dan follow kamu sekali ya ;)

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html


EmoticonEmoticon