Nuffnang Kasi Duit Laaa...Yey!


As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah...skodeng kat akaun Nuffnang tadi. Dapat la earning banyak ni:
  
Kempen CPC

RM5.50 youuu..banyak tu! Syukur..

Beznye..sambil beronline sambil menjana income. Even sikit, sekurang-kurangnya nilai yang sedikit ni kasi semangat kita berblogging. Thanks jugak buat rakan-rakan yang sudi klik iklan Nuffnang Yumida kat blog ni. Oh ya..nilai RM5.50 CPC Campaigns atas tu untuk tarikh 25 & 26 Ogos lepas. Untuk 2 hari je boleh dapat banyak tu. Wah...syok bangat!

Hepi nih..tengah berkira-kira nak beli gadget idaman. Hehehe.. Takpe..sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Lately, iklan Nuffnang ku asyik tido. Kengkadang tak keluar dalam blog, kengkadang gambar imotiv. Korang nyer, sama jugak ker yang dekat blog korang tu? Ker aku sorang je? Tapi bila aku jengah kat blog rakan-rakan lain, pun sama gak macam kat blog aku ni. Hish..konpius aku.

Korang nyer earning sure dah banyak kan. Share la sikit. Kita bisik-bisik eh. I janji..i takkan pecah rahsia tau :) Kikikiki...

*Jemput isi tabung Nuffnang ku
Makasih u olls...TQ

Menangi hadiah ankle bracelet & wallet dengan mudah

42 comments

alhamdulillah, rezeki. taniah :)

Syukur. Kita harus bantu membantu. setiap kali saya ke blog anda, saya click je iklan yang keluar itu.

Meh sini kita isikan tabung ek, bia kasi penuh sikit :)

Wah dpt duie merdeka peteol gitu hehe...tahniah...same la kadang iklan tido..huh

eh2:) hampir sama dengan earning angah kt nuffie :D

adeh, mama tak bergerak nuffnang mama... sedih je.. :(
tahniah yumida... nanti mama klik untuk gadjet impian ye..

wah tahniah kak yumu:) fizi tolong klik2 satu ye :)

:)

Semoga pakcik nuff akan terus memberi income. hehe

jom baca:
http://pemudattbc.blogspot.com/2013/09/petrol-dan-diesel-naik-20-sen-kelebihan.html

Sikit2 lama2 jafi bukit...
Sejak hujung tahun lps hingga kini Nuffnang memang slow dgt...
Aktif pun hanya bilan July...lps tu tidur blk....kikikiki.

Kalau dlm 3 bulan ni...slow tukau ajer..ahaks

wah...dapat duit last raya...kumpul dulu banyak2..baru best

wah!!!!tahniah!!!!a'ah lah..sume nuff tido...huhuhuhuh!!!!

waaa bestnya . .
tak apa sikit . .
sikit-skit nanti lama-lama jdi gunung laa . .
hehe
Alhamdulillah, murah rezeki akak :)

salam sis, shaz nak tanye macam mana kita nak menyertai nuffnang and lau bleyh shaz nak akak post skit sbnyk pasal kelebihan nuffnang kepada para blogger nie.. shaz dah lame active dalam blog but i don't know how to apply nuffnang, can you explain more?

Alhamdulillah. Sy pun masih merangkak naik sesikit :)

Alhamdulillah. Sy pun masih merangkak naik sesikit :)

Alhamdulillah. Sy pun masih merangkak naik sesikit :)

Nape nina punya nuffnang xd type dengan band ek? Huuuu. Bila la nk merasa duit nuffnang nih. Hehehe

tahniah =) bnyak 2..ambe punya xbnyak juga..tp nk lg bnyak he3..prasan jugak..bnyak blog iklan dia tido je..

Setakat ni akak dh 3 kali cash out...yg skrg pun ikutkan dh boleh cash out dh..tp nk kumpul lg...nk beli henbeg...

bestnye dpt duit..
rezeki.. =)

wah..bagus2
rezeki tu Yumida,x nak mai dekat Ai :)

Wow! Dalam masa 2 hari boleh dapat banyak tu kira laju la tu.. Samala, iklan kat blog Mieza pun sama.. Banyak tdo dari jaga.. Hehehe.. Tapi tak kesahla, janji earning naik.. Slow2 pun takpe.. Lama2 jadi Gunung Everest gak kan? =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

alhamdulillah tahniah..rezeki tu yumida..lepas ni mesti bertambah tu :-)

assalamualaikum...yumida :)

bila tgok nuff kasi duit lagi pd yumida...ayie tambah semangat la klik2..hehehe

saya punya baru seringgit. haha

byk la tu utk permulaan.. lama2 mesti lagi byk.. tahniah yumida.. =)

alhamdulillah...moga-moga hasil usaha blogging dapat beli gadet yang diminati tu...hehe

Regards,
-Strider-

alhamdulillah..untung la yumida..:)

assalamualaikum yanggg, alhamdullilah. murah rezeki awak :D

tahniah sis...

Wahh, tahniah2.. Sy punyer sikit lagi.

rezekilah tu !

tahniah !!! moga bertambah rezeki :D


EmoticonEmoticon