7 Bulan Tak Update Blog. Lama Gilos!!!


Fuh…mencatat sejarah sebab tak berkesempatan nak update blog selama 7 bulan. Banyak komitmen weh. Hadoi. Segala azam-azam baru tahun ni..semua ke laut! Last update blog haritu bulan Disember 2017. So, inilah artikel pertama tahun 2018. Diterbitkan pada Julai.

Banyak faktor menyebabkan aku tak boleh fokus berblog tahun ni. Komitmen kat anak, laptop lama rosak. Sekarang guna laptop tak adalah baru sangat, sebab dah lama beli tapi jarang guna. Dah 2 tahun usia laptop ni. Sebab aku prefer guna laptop lama, mesra pengguna. Bila dah rosak tak boleh on barulah menghadap wajah laptop yang satu ni. Alhamdulillah ada pengganti.

Tengah menyusun strategi aktif berblog. Mudahan dipermudahkan segalanya. Line internet tengah problem nih. Kejap ada kejap hilang. Begitulah cabaran seorang blogger. Adios.

9 comments

Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

pelik juga mana sis menghilang. Laptop rosak rupaya. Selamat kembali & selamat hari raya :D

Hai Yumida, lamaaa menghilang no... welcome back! :D

lama betul tak masuk sini..hehehe..welcome back

Welcome back, sis.. Patutlah lama menghilang, tapi biasalah dengan komitmen kehidupan, kadangkala apa yang kita suka buat mungkin akan terbantut..


EmoticonEmoticon