Ads i+n

Menarik sepanjang minggu:
Hangatkan dirimu! Rahsia mengayat awek hingga CAIR!
Bayi buat lawak, perasan diri COMEL SANGAT!
Cara mudah tidurkan anak, MUDAH macam KACANG!
Zikir dodoikan bayi hingga terlena
Parti mana MENANG pilihan raya 2016??
Pasang zikir ini setiap kali tidurkan anak
Uji kehebatan minda & IQ anda dengan soalan ini
Bayi comel buat muka jaik. Kuat perasan!!
Video menuai madu kelulut secara LIVE!!

7 Benda Ajaib Di Dunia


7 BENDA AJAIB DI DUNIA


Gambar-gambar di atas merupakan benda-benda ajaib di dunia yang telah memenangi tangga teratas sebagai 7 benda ajaib di dunia dalam satu undian. 7 benda jaib di di dunia ini telah bertukar, dan anda lihatlah undian terbaru ini.

Sebanyak 21 benda ajaib di dunia, dan hanya 7 benda sahaja yang telah dipilih. Antaranya adalah seperti gambar-gambar di atas.

Kesemua undian undian ini ditetapkan oleh LISBON OFFICIAL DECLARATION OF THE NEW 7 WONDERS OF THE WORLD. Menyenarai baru 7 benda ajaib setelah pelbagai penemuan baru diseluruh dunia yang boleh dianggap sebagai benda ajaib dunia. Banyak benda yang perlu di kaji sebelum ianya boleh dikategorikan sebagai 7 benda ajaib dunia.

Taj Mahal masih lagi menjadi sesuatu yang menakjubkan, diikuti dengan Tembok Besar China, Bangunan Petra, Patung Besar Christ, Piramid, dan Collesium. Jika anda mahu melihat lebih banyak gambar benda-benda ajaib dunia yang lain, anda boleh melawati laman web seperti tertera di bawah: http://news.nationalgeographic.com/news/2007/07/photogalleries/seven-wonders/index.html.Terima kasih membaca 7 Benda Ajaib Di Dunia

0 comments:

Post a Comment