Segmen Review Belog


Dicelup and dicop dari blog Azzah. Jadi pada sesiapa yang nak blognya azzah promote dan review,ikut syarat mudah seperti dibawah:

1-Buat entry ringkas dan tepek header azzah dalam entry tu.
2-Letak url entry korang dalam kotak komen entry ni.




Tu jer..Gila mudah syaratnya.
Tarikh tamat tak ada.Pendek kata sampai bila-bila.Bila ada masa free je,blog korang akan di review dan di promote dalam blog Azzah ni. Jom Join sekali !!!

6 comments

okey, ktk ! :) mek mok join juak.. hihi..

hai ! slmt berkenalan. blog belum review sy dah blogwalking. huhu. jom g blog saya meh =)

yuhuu!!tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Askum yumida..thanx join..sorry azzah lmbt singgah tapi blog yumida,azzah dah review..jom ambik stamp..


http://sayurlemak.blogspot.com/2012/07/review-kembali-mengganaz.html


EmoticonEmoticon