Segmen : SAYA BLOGGER PRIHATIN !

Jika anda seorg prihatin seperti saya jom ramai2 klik sini!

SAYA SOKONG TABUNG KEMANUSIAAN SOMALIA IRM
http://irmblog.org/2011/07/serious-drought-in-somalia-affecting-livelihoods/

Salam Ramadan semuanya...

34 comments

saya juga prihatin :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Marilah bersama-sama menunjukkan keprihatinan kita...

sy pun join jugak segmen ni...:)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

jom kita pakat buat amal kebajikan ^.^..
zaty pun join jugak ..=)

Singgah sini dari segmen Abg Ben :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Cik POP ajak join segmen bagi ucapan Hari Raya :)

Segmen Ucapan Hari Raya Bloggers

dtg dari segmen Abg Ben..Tahniah kerana anda prihatin!..sama-sama kita beramal di bulan mulia ini...hehehhehee

salam perkenalan...

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

salam perkenalan...
amy join jugak..
singgah n folo sini..
nice blog...

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Jika tidak dpt membantu dr segi wang ringgit/ tenaga....bantulah dr segi memberi sokongan moral.

follow u...

salam... linda dtg ziarah blogger2 prihatin... :)

salam ziarah,

saya pun join sama, tanda sokongan.. !!

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

same2 la kite menjadi warga prihatin :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

singgah dari segmen sama dan dah follow blog ini. =)

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

as-salam.. mai ziarah blogger prihatin.. semoga dipermudahkan segala urusan membantu mereka disana.. hehehe.. ;)

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

salam kenal :) lawat blogger yg concern trhadap manusia hehe.. btw follow sini 146..

alep pun join

JEMPUT SINGGAH BACA ENTRY ALEP YER...
KENAPA BADAN MESTI KENE TOUGH

membalas kunjungan blogger prihatin..samasama beri sokongan..=)

BLOGGER PRIHATIN

singgah sini yer...saya pon blogger prihatin jugak..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

sesama kita menyokong yer

http://mydaniaeryati.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

singgah sini bls kunjungan =)
tak rugi kan jd blogger prihatin

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

menyampok kejap, kak kenak kak?kmk sik fhm apa mksud ktk menu bar ya..hilang ka?

kak oh kak, okey sik udah?
bingung juak ati kmk ktk alu ilang huhu...siktauk cmne nk kontek ktk..sitok jak la kmk drop komen huhu

This comment has been removed by the author.

hilang ye?xpasti pula kenapa hilang ni.. cuba cek kat posting>edit page check ada tak page tu.. kemudian check pula di page elements, design>page elements kalau takde kena add gadjet>page header..

kalau xde juga boleh post question di forum

http://www.google.com/support/forum/p/blogger :)

sy try yer..tengkiu mr bobo!

SK: menu bar nak atas ya bah nak da tulis DASHBOARD, NEW POST.. ya la prob kmk nak open design...

imbobo: yg prob nyer xleh nak klik edit posting. bende tu xde. uwaaa..tensionlah..

UTK SEMUA BLOGGER2 DI ATAS YG JOIN SEGMEN PRIHATIN NI...TQ YER SEMUANYA..SUDI2 SINGGAH SINI..

Salam ziarah.

thanks pada owner blog juga kerana sudi menyinggah.. :)

moga keprihatinan kita dpt mmbntu mereka...


EmoticonEmoticon