Wira Malam bongkar rahsia lelaki sihat!

Alhamdulillah diberi peluang untuk mereview produk Wira Malam. Wira Malam ni dirumus khas buat golongan lelaki. Tak kisah mereka sudah berkahwin atau pun belum, Wira Malam memberi manfaat especially dari segi tenaga dan kesihatan dalaman. Yumida syorkan produk Wira Malam ni buat suami Yumida. Nak tahu apa respon dia? Nak tahu keberkesanan produk Wira Malam? Jom baca testimoni suami Yumida menggunakan Wira Malam.

gambar Wira Malam, harga Wira Malam
Gambar produk Wira Malam
Harga Wira Malam: RM33.00 Semenanjung / RM39.00 Sabah & sarawak
Wira Malam tersimpan rapi dalam peti ais selepas digunakan

Rasa produk Wira Malam:
Wira Malam berbentuk cairan. Ianya sejenis jus minuman. Pada asalnya, suami Yumida ingatkan rasanya pahit, rupanya tak! Manisnya sesedang rasa. Terasa jus buah-buahan. Sebab produk Wira Malam itu sendiri mengandungi sumber tumbuhan seperti madu, black seed, kismis, tongkat ali, ginseng dan banyak lagi.

Cara minum Wira Malam:
Gunakan sukatan 20ml, diambil 2 kali dalam sehari.

kelebihan Wira Malam, manfaat Wira Malam, kebaikan Wira Malam, fungsi Wira Malam

Melihat pada packaging Wira Malam, automatik semua akan ingat produk ni hanya untuk menambah tenaga batin sahaja. Tetapi tak. Wira Malam bertujuan untuk… Nak tahu? Jom baca apa kebaikan pengambilan Wira Malam.

Kelebihan Wira Malam
Wira Malam berfungsi untuk :
-Mengoptimalkan fungsi testosterone
-Membantu mereka yang mengalami masalah libido yang rendah
-Melancarkan peredaran darah
-Meningkatkan kualita sereksi dan tahan lama dengan cara melebarkan pembuluh darah
-Tidak menyebabkan jantung berdebar
-Meningkatkan produksi androgen (hormone seksualpria)
-Memperbaiki jumlah sperma lelaki
-Membantu menyihatkan tubuh jika diamalkan setiap hari

See, ada banyak kebaikan Wira Malam ni. Pendek kata, Wira Malam bagus diambil setiap hari. Bagi yang sibuk bekerja, ke sana ke mari terkejar-kejar akan klien. Sure letih kan? Balik rumah je, lepas makan, lepas mandi terus tidur. Tapi dengan pengambilan Wira Malam u olls akan rasa berenergi even seharian penat bekerja. Waktu malam tu boleh ajar anak-anak mengulangkaji pelajaran, menonton bola sepak, membantu isteri mengemas di dapur dan meluangkan masa berkualiti bersama isteri.

rahsia lelaki, minuman tenaga batin

Sure ramai yang ingin tahu apa sebenarnya kandungan yang terdapat dalam Wira Malam ni sampai membuatkan kehadirannya bermakna dalam kehidupan seorang lelaki. Jom ketahui rahsia penyediaan ramuan Wira Malam.

Kandungan Wira Malam :
-Butea Superba untuk mencegah ejakulasid ini
-Tongkat Ali bagi membantu meningkatkan tenaga seksual
-Ginseng untuk meningkatkan system ketahanan tubuh dan mengurangkan kadar kolestrol
-Saw Palmetto dimana ianya member efek anti-estrogen dan anti androgenic yang juga merupakan anti pembengkakkan prostat
-Ashwag anda bagi meningkatkan kuantiti sperma dan tenaga lelaki
-Goji bagi meningkatkan kesuburan, menguatkan daya ingatan dan menyokong kesihatan buah pinggang
-Guarana untuk kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan utama bagi tubuh
- Epimedium untuk mengurangkan keletihan dan meningkatkan kadar testosterone lelaki
- Delima bagi membantu menurunkan tekanan darah, membantu mengawal berat badan dan mencegah nyeri sendi
- Kismis untuk mencegah anemia, member tenaga dan menjaga kekuatan tulang
- Habbatussauda untuk menguatkan otot jantung, menambah tenaga dan anti penuaan dan juga mencegah kebotakkan

Haaa…rahsia Wira Malam telah terbongkar! Melihat pada isi kandungan di atas semuanya berasaskan bahan berzat, semulajadi dan bernutrient tinggi. Rugi kalau tak cuba Wira Malam. Oh ya, sure ramai yang ternanti-nanti akan testimoni dari suami Yumida selepas menggunakan produk ni. Jom baca..

Testimoni suami selepas pengambilan Wira Malam:
Melihat pada kerja harian sememangnya begitu meletihkan. Lebih-lebih lagi apabila menerima kes kecemasan. Pekerjaan yang memerlukan ketepatan masa dan merawat pesakit setiap masa, membuatkan diri saya letih selepas balik ke rumah. Adakalanya saya sering tertidur semasa menonton tv. Namun, selepas disyorkan oleh isteri saya akan produk Wira Malam, saya kembali bertenaga. Di tempat kerja, saya tidak lagi lesu bekerja. Malah memberi emosi ceria dalam diri saya, sebabnya tenaga yang dibekalkan oleh Wira Malam. Malamnya pula memberi peluang pada diri saya meluangkan masa berkualiti bersama isteri. Wira Malam pengikat kasih sayang..



Jom dapatkan produk Wira Malam pastinya membahagiakan anda dan pasangan anda! Dapatkan lebih banyak testimoni pengguna Wira Malam melalui Facebook ini:
Sebarang pertanyaan dan juga tempahan produk Wira Malam, hubungi laman Facebook Legacy Secret Trading.

13 comments

This comment has been removed by the author.

semoga produk ni memdapat sambutan... ^_^

guna gambar jensen ackles plak yer?hehehe..

Assalammualaikum...yumida,

terima kasih atas review produk nie.. bagus gak yer..

mselim3

Hebat laa sangatt ermm ermmm hemmmm hemmm

Nak order satu, macam mne..? Wasup 0135951358

Www.usahawanToneexcel.com


EmoticonEmoticon